Promeal - Mer än bara en proteinshake

Promeal är ett veganskt proteinpulver som är perfekt att få i sig efter träningen eller som ett mättande mellanmål. Protein har den viktiga uppgiften att öka och bibehålla muskelmassan och är uppbyggt av aminosyror. Våra proteinkällor har mycket bra aminosyreprofiler. Hampaprotein har exempelvis egenskaper som kan liknas vid fullvärdigt animaliskt protein. Det betyder att det innehåller de åtta essentiella aminosyrorna som kroppen behöver.

Promeal går i sin enklaste form att blanda med vatten i vår Shaker som du hittar här. Det är ett smidigt sätt att snabbt få i sig ett mellanmål, protein efter ett träningspass eller stilla hungern. Det går också att blanda i Promeal i olika recept för att öka proteininnehållet. Här är några tips på vad Promeal går att använda till.

1. I en smoothie

Att göra en smoothie är ett enkelt och gott sätt att blanda massor av bra och nyttiga råvaror för att få i sig olika näringsämnen. I en smoothie finns det inga gränser för hur det går att kombinera olika smaker. Därför går det att använda vilken som helst av våra Promeals som är Vanilj, Choklad och Skogsbär. Vill du göra en smoothie med till exempel hallon, blåbär, banan, spenat och havreyoghurt, blanda också i Promeal Skogsbär för att den ska bli mer mättande och mer proteinrik.

2. Overnight oats

Overnight oats är en superbra frukost som håller dig mätt länge, speciellt om du tillsatt Promeal. Overnight oats gör du genom att mosa havregryn och någon vätska, exempelvis mandelmjölk. Blanda också i Promeal Vanilj och låt den sedan stå i kylen under natten. På morgonen tar du ut den och topper den med till exempel bär så har du en dunderfrukost.

3. Gröt

Det går att använda Promeal i till exempel havregrynsgröt. Blanda varmt vatten och havregryn till en gröt och rör i lite proteinpulver efter smak. Ha på lite nötter och torkad frukt som topping. Även här finns det oändligt med varianter att prova.

Promeal kan alltså vara användbar bara som den är men också för att blanda ner i andra recept. Prova dig fram och se vilket som blir ditt favoritrecept. Du han köpa Promeal här.

TAGS:

SHARE: