Vad No Odour och Delete kan användas till

Flera av våra produkter har många användningsområden, vissa mer självklara än andra. Vi har här skrivit ihop information om No Odour och Delete. Vi förklarar vad de gör och de kan användas till. 

No Odour

No Odour är en spray framtagen för att eliminera bort dålig lukt. Den är mild, effektiv och kapslar in den dåliga lukten. Det är mikroorganismer som fångar upp de illaluktande partiklarna och kapslar in dem. No Odour fungerar att använda på det mesta som luktar illa och den är långtidsverkande.

No Odour går att använda på kläder för att få bort tillexempel svett doft under armarna eller matos. Spraya då direkt på källan så försvinner doften. Det går också att spraya rakt ner i träningsskor, eller andra skor som luktar illa för att få bort odören.

Det andra området är på illaluktande saker som till exempel vasken eller om papperskorgen börjar lukta.

Det går också att spraya rakt ut i ett rum som luktar illa, exempelvis toaletten, så fångar den upp de illaluktande molekylerna inom en till två minuter.

Det enda som blir kvar av processen med att fånga upp doftmolekylerna är koldioxid och vatten. No Odour är också framtagen och producerad i en milö- och kvalitetscertifierad fabrik i Sverige. Du kan klicka hem No Odour här

 

Delete 

Delete är en tvättsvamp som är framtagen för att kunna användas utan rengöringsmedel. Direkt när man tillsätter vatten aktiveras svampen och den blir som ett supereffektivt radergummi. Delete går ner i porerna på materialet eftersom den vita ”sudd-delen” består av melamin. Melamin är uppbyggt av nanopartiklar som är 10.000 ggr smalare än ett hårstrå vilket betyder att svampen kommer ner i materialet djup och kan effektivt få bort smuts.

Delete fungerar på flera olika ytor så som till exempel, glas, plast, rostfritt, släta väggar, högblanka skåpsluckor, vita skinnmöbler och mycket mer.

Den går absolut att använda som en vanlig disksvamp men är också bra att rengöra annat med. Ett exempel är vita sneakers, gnugga med den fuktade svampen på skorna utan något medel så försvinner smutsen.

Ett annat användningsområde är de saker du inte vill ha något medel på, utan där du kontrollerat och försiktigt vill få bort smuts.

På de ytor du vill få bort bakterier kan du först använda svampen med bara vatten och sedan torka av ytan med ytdesinfektion. Du kan klicka hem Delete här.

TAGS:

SHARE: