Familjen bakom Homie

Hej, mitt namn är Sekina Kling.

2018 startade jag och min man Homie efter att ha drivit flera andra bolag i cirka 3 år. Nu driver vi flera bolag tillsammans och våra barn har fått vara med på vår resa från början till nu. Våra barn har även funnits med och gett oss idéer och inspiration till de produkter vi hittills utvecklat, vilket gör att vi känns som ett familjeföretag. 

I en familj där vi är två föräldrar som driver bolag och jobbar hårt har det precis som för många arbetande föräldrar vart en utmaning att få en hälsosam balans i livet. Många människor går i min mening runt och överlever livet istället för att leva livet. För många räcker inte energin riktigt till för att få ihop livspusslet och det kan kännas svårt att få in de hälsosamma rutinerna vi gärna hade önskat oss.

Innan Homie gjorde jag precis som många fortfarande kanske gör: Jag köpte vitamintillskott jag hört ska vara bra för min kropp och sedan la jag det i en låda i köket. Första 1-2 veckorna kom jag ihåg att ta mina vitaminer. Vecka 3-4 började jag tappa rutinen och glömma bort att de låg där i lådan, för att över ett år senare hitta vitaminerna och då har datumet gått ut på burken. 

Efter denna insikt valde vi att ta fram ett vitamintillskott som innehåller kroppens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Men för att enklare få människor att få en naturlig rutin med deras vitamintillskott så valde vi att förpacka den på ett sätt som gör att du vill ha den framme och inreda med den. Idag har vi utvecklat en rad olika produkter som skall förenkla dina rutiner, göra det mer balanserat och hälsosamt.

Förutom att optimera vår energi genom produkter, så delar vi även med oss av andra knep för att optimera din energi och få en härlig balans i vardagen.

 

"Positiv energi smittar av sig och 
om vi kan få människor att lysa lite mer 
får vi en härligare värld”. 

 

SEKINA KLING 
Co-Founder

  

Familjen bakom Homie

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader